Hanna Hildeman föreläste på Resursskolan!

Hanna Hildeman om dagens föreläsning:

”Nu har jag föreläst för Resursskolan Kristianstads personal i Åhus! Det var kul och det gick bra. Svårt att hinna få med allt bara. De hade mycket frågor och var engagerade. Jag hade kunnat stå där och prata hela dagen, för två och en halv timme gick supersnabbt (tyckte publiken och jag). De var ungefär 35 stycken och jag lämnade 40 böcker. Jag har slut på färdighetslistor men jag sa åt dem att skriva ut från hemsidan. Det verkade inte som så många hade koll på SHEDO alls sedan tidigare, men nu har de full koll! De var även intresserade av att boka mig till hösten för att föreläsa för elevernas föräldrar.  Pedagogerna verkade ganska förtvivlade över bemötandet från BUP i Kristianstad. De hade flera gånger hjälpt elever dit, men blivit ivägskickade igen då elevens självskadeproblematik inte ansetts vara allvarlig nog. Jag hade hoppats att det blivit bättre där sedan ”min tid”, men det verkar inte fungera tillfredställande nu heller. Jag hoppas i alla fall att jag lyckades inge lite hopp och få dem att förstå att deras stöd och agerande kan göra stor skillnad trots att de, som en av dem sa – ”bara är pedagoger”. Kul hade vi i alla fall!”

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 3 =