Malin Emanuelsdotter debuterade som föreläsare i SHEDO och Ego Nova!

Idag har Malin Emanuelsdotter debuterat som SHEDO föreläsare! Malin föreläste för ca 30 personer (psykologer, skötare, kuratorer, sjuksköterskor och läkare) ifrån BUP’s öppenvård och mellanvård. Föreläsningen blev en succé och Malin berättar att: ”Trots att jag fick lite kortare tid än planerat och behövde improvisera och ändra om lite i min ursprungliga plan, i kombination med viss nervositet så gick föreläsningen riktigt bra och jag känner mig supernöjd över min prestation. Efteråt var det flera åhörare som kom fram och tackade för att jag delgav min story, de upplevde den som rörande, känslosam och hoppingivande.. Å då känner jag att jag har lyckats med mitt mål. Innan jag gick hem blev jag tillfrågad om jag kunde tänka mig att hålla 3 st likadana föreläsningar under våren, vilket jag självklart tackade ja till.”

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *